Hallo en welkom!

Ik ben Eva Soek, een freelance web developer met zowel een passie voor het ontwerpen als bouwen van websites. Op 12-jarige leeftijd schreef ik mijn eerste regels code. De liefde voor het creëren van websites is daarna nooit meer weggegaan. In 2012 besloot ik Informatica te gaan studeren op De Haagse Hogeschool en in 2016 heb ik deze studie afgerond met een Bachelor of Science.

Na mijn studie ging ik fulltime aan het werk als back-end web developer bij een bedrijf, maar dit was niet waar mijn passie lag. Dag in, dag uit van 9:00 tot 18:00 in een kantoor voor een ander werken is niet waar ik mijn toekomst in zag. In mijn vrije tijd bouwde ik al WordPress websites en hier wilde ik heel graag fulltime mee aan de slag gaan. Gelukkig kreeg ik die kans en die greep ik graag met beide handen aan! Sindsdien ben ik mijn eigen bedrijf gestart en ontwikkel ik graag websites om anderen te helpen met hun eigen onderneming.

Behaal je doelen

Straal expertise en professionaliteit uit met je website

Door middel van een op maat gemaakt merk en website zorgen we dat je de doelen behaald die je voor ogen hebt. In een overvolle markt is het belangrijk om op te vallen en je verhaal te vertellen met een ijzersterk en professioneel ontwerp.

Website op maat
Wat ik doe

Ontwerpen & ontwikkelen van een website waar jij (weer) verliefd op wordt

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij zowel het ontwerpen als ontwikkelen van websites. Voor mij is dit precies de perfecte combinatie waarin ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten, maar me ook bezig kan houden met de technische aspecten.

Mijn missie is om een op maat gemaakte website voor jou te ontwikkelen waarmee je jouw bedrijf laat stralen. Een goed ontwerp met een gebruiksvriendelijke interface waar je zorgeloos mee aan de slag kunt om de doelstellingen van jouw bedrijf te behalen en een connectie met je klanten op te bouwen. Het is belangrijk dat je website duidelijk en doelgericht is en je jouw producten of services laat uitblinken.

Samen zullen we in kaart brengen wat belangrijk is voor jouw bedrijf om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten op je doelstellingen. Of je nu net begint of je toe bent aan verandering, ik sta klaar om je te helpen. Hoe dit precies te werk gaat, kun je lezen op de website op maat pagina.

Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid, transparantie, betrouwbaarheid en communicatie. Dit is dan ook graag hoe ik projecten benader, geen fratsen, maar gewoon duidelijkheid. Als je vragen hebt of graag aan de slag wilt gaan, kun je contact met me opnemen. Ik hoor graag van je!